Skip to main content

– OM JOHN HOUDI –

• Han är utsedd till Årets Artist i Sverige
• Han är niofaldig Nordisk Mästare i trolleri
• Han är en av Europas skickligaste buktalare
• En av de mest bokade magiska artisterna i Norden
• En av Sveriges mest populära företagsunderhållare
• Han har framfört sin unika kombination av magi, humor och buktaleri runt hela världen

John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Norden. Hans fräscha och originella mix av humor, buktaleri och trolleri – något han själv kallar MagiComedy™ – har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i Sverige och runt om i världen.

John Houdi är magikern, komikern, buktalaren som du sett på Allsång på Skansen, Bingolotto, Go’Kväll bland annat.
Som skådespelare har han dykt upp i dramakomedier som Lite Som Du, Solsidan, Torpederna samt som röstskådespelare gjort röst i Disneys Frost mm..

Det var hans flexibilitet och förmåga att kommunicera med en bred publik som gjorde att världsartisten Julio Iglesias valde John som sin opening act på hans europaturné.

John Houdi har uppträtt för alla sorters människor från glada kroggäster i Sverige till världsartister inom idrott och showbusiness samt politiker, diplomater och kungligheter från hela världen.

Han har vunnit ett flertal priser för sin skicklighet. Förutom att han blivit vald till Årets Artist av Svenska Eventakademin har han bland annat fyra Svenska- och nio Nordiska mästerskap i trolleri. Han rankas också som en av Europas bästa buktalare.

John Houdi anlitas inte bara till företagsevent i Sverige och Norden; flera företag och privatpersoner har flugit in John Houdi till sina event på platser som Miami, Nice, Bangkok, Paris, London, Zürich, Wien, Barcelona, Kos, Shanghai, Cannes, Marbella med flera.

John Houdi är även uppskattad som programledare och konferencier på events med sin snabbhet och improvisation fyller han all dödtid som kan uppstå.

John gör självklart också sina shower på flytande engelska. Perfekt för den internationella publiken.

Läs mer utförlig biografi på John Houdis Wikipediasida
Se filmografi på IMDb

Henrik Schyffert möter John Houdi:

Vill du veta mer? Kontakta mig här Kontakta John Houdi