Skip to main content

– F.A.Q – Ofta Förekommande Frågor –


 Kräver John Houdis show avancerat ljud- och ljus?

Beror på hur man ser det och vilken lokal det handlar om. Alla som bokar JohnHoudi får en show- och teknikspecifikation där alla specifikationer definieras. Detta för att få ut maximalt av en bokning av John Houdi.

 Kan John mingeltrolla eller gå runt bland borden innan show?

Nej. John Houdi är oerhört flexibel när det gäller de olika showerna, men han gör inte så kallat “mingeltrolleri” eller “går runt bland borden”. Önskas en intim show så kan close up-versionen i teatersittning för en liten grupp av showen Tricks vara något för er. Titta under show

 Är Johns Houdis humor “under bältet”?

Nej. Nivån ligger alltid över den humor du kan se på svensk TV på bästa sändningstid. John sätter stoltet i att inte använda under bältet-humor eller förnedra sina åskådare eller åskådarassistenter.

 Kan John Houdi komma hem och underhålla på mitt barns födelsedagsfest?

Nej! John gör aldrig shower för uteslutande barn.

 Kan John Houdi underhålla våra internationella gäster?

Ja, John Houdi har inga problem att underhålla internationella gäster på engelska. Han gör ofta uppdrag av den sorten i Sverige och utomlands och har ett bra kunnande av nivå gällande kultur och religioner så det aldrig blir stötande.

 Kan John Houdi skicka en autograf?

John skickar gärna en signerad bild eller signerar vad som önskas. Skicka ett brev med det du vill få signerat (John Signerar annars ett vykort eller lapp) till John Houdi Productions AB, Hof Gård, 740 46 Östervåla. Bifoga gärna ett självadresserat och frankerat kuvert så går det snabbare.